Speelondergronden | aanleg veiligheidsgras en kunstgras | Aannemingsbedrijf | Tatenhove Texel

Speelondergronden/Veiligheidsgras

Kinderen spelen - met vallen en opstaan. Al klimmend en klauterend gaan ze vaak helemaal op in hun spel. Klein als ze zijn, zien ze nergens gevaar in. Om kinderen te beschermen, is er speciaal veiligheidsgras. Een mooie kunstgrasmat, die een veilige en schone speelomgeving garandeert.


Veiligheidsgras is de perfecte ondergrond voor speelobjecten en speelvelden. Op de aangewezen plek maken wij eerst de grond geschikt, voordat het veiligheidsgras wordt gelegd. Meestal gebeurt dat in een stukje uitgegraven grond. Als de condities het toelaten, kan het ook direct op de grond. Het systeem bestaat uit één of twee basislagen: schokabsorberende matten van polyethyleen, bedekt met worteldoek. De toplaag is gemaakt van kunstgras, met speciaal ingewassen zand. Deze kunstgras toplaag wordt naadloos gelegd. Zo voorkomen we eventuele bobbels en wordt slijtage tot een minimum beperkt.


Tatenhove heeft jarenlange ervaring in de verkoop en aanleg van veiligheidsgras. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!